Monday, 1 August 2011

1st day ramadhan

1st day puasa? not bad lahh. pg td sahur just makan roti tuna and roti strawberry, nak masak makanan lain tp gas habis :( sedih sgt hihi and aku dah lahh tak mkn tuna nasib ada strawberry jam, so aku pun mkn lahh dgn roti, tp aku just mkn 2 keping and i'm still hungry right now :'( but i can last longer hihi another 2 hours and i can wait :)

okay, off and have a nap for a while ZZZZZZ :)

No comments:

Post a Comment